Βαθμολογήστε το blog :

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Απαντηση σε email

Γεια σε ολους, αυτες τις ημερες ερχονται πολλα email με ερωτησεις προς εμας και αναγκαζομαι να τα γραφω, αλλα να ξερετε πως παντα θα βρω χρονο να τις απαντησω. Υπενθυμιζω οτι η διευθυνση μας ειναι η ta_nea_tou_stardoll@yahoo.gr και ειναι αποκλειστικα για ερωτησεις, απαντησεις, δηλωσεις και για οτι θελετε εσεις!!
Ας δουμε το email :

Η απαντηση της κοπελας :
Ο διακομιστης μεσολαβησης ειναι μια διευθυνση που "ξεμπλοκαρει" τα site που θες να ερευνησεις και επισης παριστανει μια διαφορετικη χωρα για να κερδισεις καποια προσφορα οπως στο stardoll.
Για να την ξεκινησεις χρειαζεται να ανοιξεις μια καρτελα στον browser σου. Τοτε θα αναζητησεις την διευθυνση που δινουμε και θα πατησεις το αποτελεσμα που θα βρεις πρωτο πρωτο (ειναι συνηθως το πιο καλο). Αφου κανεις τα πρωτα βηματα, πρεπει να βρεις ενα κουτακι που ειναι αδειο ή απλα εχει το http:// γραμμενο. Εκει θα επικολλησεις την διευθυνση που σου δινουμε.. Θα πατησεις enter στο πληκτρολογιο σου (επειδη ποτε δεν ξερεις αν λεει go ή browse και για να μην μπερδευτεις με αλλες λεξεις και διαφιμησεις) και θα σε βγαλει στην σελιδα που του υπεδειξες..
Αυτο ηταν! Αν χρειαστει να αλλαξεις το link, πανω πανω στην σελιδα σου, θα βρεις ενα κουτι με το link που ειχες πρωτογραψει. Εκει θα επικολλησεις τον δευτερο συνδεσμο...
Εισαι ετοιμη.. Αυτο ηταν!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αφηστε το σχολιο σας και μπειτε στην κληρωση για 4 μηνες superstar!